"Pentru mine cel mai important la un artist, indiferent de domeniu, este sa fie viu. Fotografiile Catalinei sunt vii, au har, vorbesc. Iar atunci cand vorbeste imaginea, Dumnezeu asculta."(Chris Simion, regizor, scriitor)

 

"Exact cind ai ajuns in punctul in care pur si simplu esti satul de fata ta, Catalina Flaminzeanu iti face cunostinta cu tine. Ramii perplex in prima clipa, apoi te intimidezi "nu se poate sa fiu eu asta", dupa care, daca esti un om inchipuit, ai senzatia ca toti cei de dinainte te fotografiasera prost si ca, de fapt, in tot acest timp, tu aratasei ca in fotografia Catalinei. Dar daca esti un om realist, iti dai seama ca tocmai ai intilnit o faptura cu un ochi foarte talentat, un ochi care vede ce nu vezi nici macar tu, un ochi care-ti gaseste ce credeai ca pierdusei, un ochi atit de discret ca pare intimplator. Dupa ce ai revelatia asta, verifici repede daca i-ai salvat numarul in telefon." (Lia Bugnar, actrita, dramaturg)

 

"Fotografiile tale, Catalina,...sunt lumea vazuta prin ochi de inger, de aceea Oamenii tai sunt frumosi. Tu pictezi cu aparatul de fotografiat, ii innobilezi si ii binecuvantezi cu lumina! Te bucuri de ei cu gingasie." (Anca Sigartau, actrita)

 

"Catalina Flaminzeanu este un artist complet. Va recomand sa exploatati talentul ei in materie de fotografie." (Adina Mastalier, scenograf)

 

"Catalina este flamanda dupe modalitati de expresie cat mai variate in vastul spectru al artei fotografice in care se adanceste frumos ca un copac renascentist, prinzand cu siguranta radacini cat mai trainice!"(Alin Olteanu, actor)

 

"E asa de usor sa pozezi când în spatele camerei se afla o prietena! Sedinta de fotografie se transforma într-o șuetă, nu te simti ridicola, ai curaj si sa fii urâta, pâna gasesti "atitudinea", ca doar e o joaca între prietene si încrederea este ingredientul de baza. Si râzi! Doamne, cât mai râzi !

Asa a fost prima mea sedinta foto cu Catalina, pe care o întâlneam pentru prima oara în exact aceeasi zi a sedintei foto. Cred ca prima poza mi-a facut-o în timp ce ne întindeam mâna. Nu stiu cum a facut, dar când m-am dezmeticit eram prietene la catarama si eram frumoasa.
Poate vi s-a întâmplat si voua sa remarcati ca imaginea pe care o avem despre noi însine nu corespunde, de multe ori, cu imaginea perceputa de cei din jur. De multe ori, nu ne placem în fotografii, sau nu ne recunoastem. Si asta, cred eu, pentru ca imaginea noastra despre noi, nu corespunde cu realitatea vazuta prin ochii altuia. In ce ma priveste, cel putin, e asa.
Catalina ghiceste imaginea pe care o are omul despre el. A deslusit în ochii mei cam cum as vrea sa ma vad eu mereu si mi-a pus un obiectiv-oglinda în fata. Si m-am recunoscut si am capatat încredere si m-am rasfatat si m-am bucurat în fata camerei ei. Si toate astea ca si când ne-am fi cunoscut de-o viata. Si recunosc, mai vreau!
Multumesc, Catalina-cu-ochi/obiectiv-de-felina ! (Marcela Motoc Aguessy, actrita)

 

"Fara indoiala, imaginile Catalinei Flaminzeanu denota sensibilitate, rafinament, dar si o foarte sigura stapanire a mijloacelor de expresie specifice fotografiei."(Ioan Ciobotaru, Presedinte Fotoclub, "Floarea de Colt", Rm. Valcea)

 

"Fotografiile Catalinei contureaza perceptii si stari pe cat de variate, pe atat de complexe; sunt profunde fara sa fie incarcate, sunt simple fara sa fie banale. Daca ai norocul sa fii surprins intr-una din fotografiile Catalinei, vei descoperi o expresivitate aparte pe care nu stiai sa o ai, dar pe care Catalina ti-o ofera prin creatiile, si probabil ca acesta inseamna talentul cu adevarat fotografic - sa faci din orice instantaneu al vietii o amintire de lasat mostenire. Multumesc, Catalina Flaminzeanu!" (Judy Florescu, jurnalist)

 

"Sesiunile photo cu tine, Catalina, sunt o Bucurie.
Ai inspiratia de a capta clipa si ai darul de a crea acel spatiu relaxat in care, fiind fotografiata, devine o experienta exquisite in care te simti foarte bine. Arta de a fotografia presupune sa ai acel "ceva", acel touch al sufletului.
Asa se naste conceptul de arta fotografica la tine. Iti Multumesc pentru fotografiile unice si pentru placerea de a te intalni draga mea in sesiunea noastra photo, "fire"." (Carmen Meera, Coach & Life Designer)

 

"Prinde-mi visele, prezentul...fa-le amintiri colorate, pentru mine...Cuprinde-ma...prin ochii tai....spune-mi povesti colorate." (Samsa Roza, my friend)